top of page

AAN BOORD VAN EXPLORA I: EEN KLASSE APART



Arrow Cruise Travel had de eer om als één van de allereersten aan boord te gaan van het gloednieuwe luxe cruiseschip Explora I. De allereerste indruk is simpelweg verbluffend. Explora I heeft de faciliteiten van een groot cruiseschip, maar dan verfijnd en verheven naar een buitengewoon luxueus 6-sterren kleiner schip. Onze impressie!


Design

Explora I heeft een prachtig modern Italiaans design, met hoogwaardige materialen van superieure kwaliteit. Elk detail is met zorg en een streven naar perfectie behandeld. Het voelt eerder aan als een weelderig hotel dan een doorsnee cruiseschip.


Culinair

Met een overvloed aan faciliteiten zorgt Explora Journeys ervoor dat elk uur van de dag een nieuwe ontdekking biedt. 12 bars en 6 restaurants geven u de mogelijkheid om de hele week op het schip te verblijven en elke avond in een ander restaurant te dineren. De kwaliteit van het eten is werkelijk buitengewoon. Van Frans tot Mediterraans en Aziatisch... Er is voor ieder wat wils, tot aan een sterrenrestaurant toe! Een uitgebreide selectie van wijnen is bovendien inbegrepen, met standaard Moët et Chandon champagne. Proost op een geweldige cruise!


De Market Place is een semi-buffetrestaurant met 18 'live cooking stations' - elk met bediening - met prachtig gepresenteerde versbereide gerechten. Een ware culinaire verrukking.


Faciliteiten

Met niet minder dan 3 zwembaden, waaronder één overdekt dat in warme gebieden geopend kan worden, en zelfs een avondcinema op groot scherm, krijgt verveling geen kans. Er is ook een exclusief 'adults only' zwembad met een skybar op dek 14. Er is veel ruimte on te zonnen en dankzij de talloze ligbedden met dikke kussen zult u u ten allen tijde ontspannen voelen.


De publieke ruimtes zijn absoluut verbluffend. Zelfs met een volledige bezetting van het schip zult u nooit het gevoel hebben van 'te druk', wat u in staat stelt om in alle rust te genieten.


Suites

De suites zijn prachtig. De meeste suites zijn voorzien van een royale inloopdouche. En de badhanddoeken zijn ongelooflijk zacht en groot voor extra comfort.


Bemanning

De bemanning bestaat uit een mix van Europeanen, Aziaten (waaronder velen uit India), Zuid-Amerikanen en Zuid-Afrikanen... Er zijn ook enkele Nederlandstalige en Franstalige medewerkers. Een ware wereldervaring!


Kids club

Voor gezinnen is er een 'kids club', dus tijdens vakanties kunnen er kinderen aan boord zijn. Maakt u geen zorgen, ze worden goed beziggehouden, zodat andere gasten - of u als ouders - ongestoord kunnen genieten.


Shops

En voor de liefhebbers van winkelen, zijn er rondom de lobby diverse shops. Aan de ene kant treft u luxueuze winkels zoals Cartier, Rolex, Piaget en meer. Aan de andere kant zijn er boetieks met een uitgebreide keuze aan mogelijkheden.


Wil u zelf de uitzonderlijke luxe van Explora I ervaren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Comments


bottom of page