Cruise Room (1).jpg
Wij zijn Arrow Cruise Travel
Arrow Cruise Travel logo alleen .png

Wij zijn een dynamisch bedrijf, uiterst gespecialiseerd in het steeds populairdere reissegment: cruises. Als ervaren cruisers staan wij onze klanten met raad en passie bij om hen een onovertroffen en persoonlijke ervaring te bieden! Naast een gedreven Odette en Danny Bals staat een team met meer dan 20 jaar ervaring. Samen gaan wij met u op zoek naar uw droomcruise en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. U hoeft enkel nog te genieten van een heerlijke ontspannen vakantie.

Odette_edited.jpg

ODETTE BALS

Manager & Personal Cruise Consultant

Tel: +32 475 23 44 88

Reeds jaren is reizen en in het bijzonder cruisen iets wat ik dolgraag doe. Na een succesvolle carrière als zaakvoerder van Arrow Air Telecom heb ik nu van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik deel dan ook graag mijn kennis en ervaring en behandel elk dossier al was het een reis voor mezelf. Samen met u ga ik op zoek naar de best passende cruise voor u en volg ik alles verder op tot in de puntjes.

Danny_edited.jpg

DANNY BALS

Operational Manager

Tel: +32 475 23 44 88

Al 45 jaar lang heb ik het beroep van piloot gecombineerd met dat van een succesvol zaakvoerder. Het hoeft dan niet te verwonderen dat ik, tezamen met mijn echtgenote Odette, reeds de meest exotische en avontuurlijke plaatsen in de wereld bezocht heb en uiteindelijk de gezamenlijk passie voor het cruisen met haar deel.

Naast de operationele aspecten tracht ik, samen met mijn echtgenote de perfecte oplossing voor onze klanten te vinden.

Nancy Van Ranst

NANCY VAN RANST

Personal Cruise Consultant

Tel: +32 470 55 20 09

Mijn leven bestaat uit reizen, reizen van oost naar west en van noord naar zuid. Reizen op allerlei manieren maar cruisen is en blijft m’n favoriet! Al meer dan 25 jaar ben ik gepassioneerd met cruises bezig en ik vind het fantastisch om deze passie met iedereen te delen. Een offerte op maat, een bijzondere bestemming, een onbekende rederij of iets te vieren? Ik zoek het voor u uit en ik zorg ervoor dat u over deze prachtige reis nog lang zult nagenieten!

Rachel.JPG

RACHEL VINCENT

Personal Concierge

Tel: +32 470 91 23 25

Proeven van de culinaire geneugten in een lokaal restaurant, verwonderd zijn door de prachtige architectuur van een stad, unieke landschappen doorkruisen, een authentiek event meepikken, enz. Dat en zoveel meer maakt van reizen een microbe die u niet meer loslaat.
Al van kleins af aan heb ik, van thuis uit, de zin om te reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken meegekregen. Als Concierge wil ik u ook van deze zaken laten genieten. Ik ben gespecialiseerd in het finetunen van de kleinste details van uw reis, waardoor deze voor u zorgeloos wordt.

Yannis Simoens

YANNIS SIMOENS

Personal Cruise & Crew Cruises Consultant

Tel: +32 494 36 31 31

Naast mijn job als Flight Attendant, heb ik mij gespecialiseerd in cruises. In 2011 heb ik voor het eerst gecruised en ik was direct overtuigd van de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Wat mij vanaf de eerste keer enorm is opgevallen, is het hoge niveau van service. Dit vind je anders alleen maar in echte tophotels. Graag deel ik al deze informatie met jullie, zodat jullie een onvergetelijke reis kunnen beleven. Ik ben er van overtuigd dat jullie even gepassioneerd als ik zullen worden over cruises.

Gert - ZW.jpg

GERT VAN LOENEN JR.

Personal Cruise Consultant

Arrow Cruise Travel Nederland

Tel: +31 651 87 63 62

gert@arrowcruises.nl

Als gepassioneerde reizigers hebben m'n partner en ik het cruisen lang geleden ontdekt... en oh wat zijn we verslaafd geraakt! Na een succesvolle carrière als mode- en interieurdesigner besloot ik het roer om te gooien en mijn andere passie te gaan volgen. Ik vind het heerlijk om mijn ervaringen met u te delen en uw herinneringen voor het leven te creëren.

Ik hou van luxe en een goede service is voor mij vanzelfsprekend. Zo begrijp ik perfect wat voor u als cruiser belangrijk is en dat deel ik graag.

WHAT PEOPLE SAY

Hartelijk dank voor de immer goede service, jullie maken het verschil!