top of page
teamfoto.png

MAAK KENNIS MET HET ARROW TEAM

Wij zijn een dynamisch bedrijf, uiterst gespecialiseerd in het steeds populairdere reissegment: cruises. Als ervaren cruisers staan wij onze klanten met raad en passie bij om hen een onovertroffen en persoonlijke ervaring te bieden. Naast een gedreven Odette en Danny Bals staat een team met meer dan 35 jaar ervaring. Samen gaan wij met u op zoek naar uw droomcruise en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. U hoeft enkel nog te genieten van een heerlijke ontspannen vakantie.

Rachel, Mieke, Gert, Nancy, Graciella, Odette, Danny, Nicky

odette bals (1).png

ODETTE BALS

Manager & Personal Cruise Creator

Tel: +32 475 23 44 88

Reeds jaren is reizen en in het bijzonder cruisen iets wat ik dolgraag doe. Na een succesvolle carrière als zaakvoerder van Arrow Air Telecom heb ik nu van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik deel dan ook graag mijn kennis en ervaring en behandel elk dossier al was het een reis voor mezelf. Samen met u ga ik op zoek naar de best passende cruise voor u en volg ik alles verder op tot in de puntjes.

Danny Bals.jpg

DANNY BALS

Operational Manager

Tel: +32 475 23 44 88

Al 45 jaar lang heb ik het beroep van piloot gecombineerd met dat van een succesvol zaakvoerder. Het hoeft dan niet te verwonderen dat ik, tezamen met mijn echtgenote Odette, reeds de meest exotische en avontuurlijke plaatsen in de wereld bezocht heb en uiteindelijk de gezamenlijk passie voor het cruisen met haar deel. Naast de operationele aspecten tracht ik, samen met mijn echtgenote de perfecte oplossing voor onze klanten te vinden.

jlstudioo-arrowcruise-16 (1).jpg

NANCY VAN RANST

Senior Manager

Tel: +32 470 55 20 09

Mijn leven bestaat uit reizen, reizen van oost naar west en van noord naar zuid. Reizen op allerlei manieren maar cruisen is en blijft m’n favoriet! Al meer dan 25 jaar ben ik gepassioneerd met cruises bezig en ik vind het fantastisch om deze passie met iedereen te delen. Een offerte op maat, een bijzondere bestemming, een onbekende rederij of iets te vieren? Ik zoek het voor u uit en ik zorg ervoor dat u over deze prachtige reis nog lang zult nagenieten!

jlstudioo-arrowcruise-7 (1).jpg

GERT VAN LOENEN JR.

Personal Cruise Creator

Arrow Cruise Travel

Divisie Nederland

Tel: +31 651 87 63 62

gert@arrowcruises.nl

Als gepassioneerde reizigers hebben m'n partner en ik het cruisen lang geleden ontdekt... en oh wat zijn we verslaafd geraakt! Na een succesvolle carrière als mode- en interieurdesigner besloot ik het roer om te gooien en mijn andere passie te gaan volgen. Ik vind het heerlijk om mijn ervaringen met u te delen en uw herinneringen voor het leven te creëren.

Ik hou van luxe en een goede service is voor mij vanzelfsprekend. Zo begrijp ik perfect wat voor u als cruiser belangrijk is en dat deel ik graag.

jlstudioo-arrowcruise-14 (1).jpg

RACHEL VINCENT

Concierge 

Tel: +32 470 91 23 25

Als Personal Conciërge breng ik voor u de finale zaken op orde voor uw fantastische cruise. Samen met u starten we de cruisevoorbereidingen op en personaliseren wij uw reis! Unieke bestemmingen bewonderen tijdens een excursie en genieten van de wereldwijde gastronomie, ik bekijk graag met u de details om uw reis te finetunen. Ook de praktische zaken waaronder het regelen van transport en verblijf, kan u telkens bij mij terecht.  Ik begeleid u verder in de formaliteiten voor uw reis en bezorg u uiteindelijk alle nodige reisdocumenten. Kortom, alle reisdetails worden naar uw wensen voorbereid! Ikzelf, als jonge reisfanaat, hecht veel belang aan een goede en vlotte voorbereiding, zodat u telkens met een gerust hart uw cruisevakantie mag starten. Mijn ervaring in de cruisewereld groeit elke dag en ik streef er mee naar om in ons dynamische Arrow-team mijn capaciteiten bij te dragen aan een uitstekende alsook persoonlijke service, dit alles in functie als uw personal conciërge! 

Mieke Spoormans.jpg

MIEKE SPOORMANS

Personal Cruise Creator

Tel: +32 470 84 54 42

Al bladerend door het vergeelde reispaspoort vol stempels van mijn opa of turend naar de verlichte wereldbol op mijn kamer... Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door reizen en de wereld ontdekken. Elke dag voel ik me dan ook bevoorrecht dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en dat ik voor u, als personal cruise creator, de mooiste reizen mag uitwerken. Want u onvergetelijke reiservaringen en prachtige herinneringen voor het leven bezorgen, daar doe ik het voor.

Graciella Degros.jpg

GRACIELLA DEGROS

Concierge

Personal Cruise Creator

Tel: +32 471 48 42 12

Sinds jong af aan ben ik gebeten door de reismicrobe, reizen doe ik het allerliefst! Al waren cruises voor mij een stap in het onbekende, het is een heel andere manier van reizen. Ik maak graag kennis met de 'Cruisefamilie' en sta te trappelen om samen met u de leukste routes uit te stippelen. Ik sta u graag bij met het organiseren van uw droomcruise, samen zetten wij alle puntjes op de i zodat u zonder zorgen kunt toeleven naar uw cruise.

Nicky.png

NICKY HALLEZ

Back Office

Tel: +32 472 76 42 59

Nicky is de nieuwste aanwinst bij Arrow Cruise Travel. Als backoffice medewerker zorgt zij ervoor dat uw droomcruise ook op administratief vlak tot in de puntjes geregeld is.

Uw boeking, de facturatie, betalingen en het beheren van uw klantgegevens zijn bij haar in goede handen. Vanuit haar achtergrond als kwaliteitscontroleur, zeg maar pietje precies, zorgt zij ervoor dat u op beide oren kunt slapen en kunt wegdromen van uw cruise...

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Morgen vertrekken we richting Monaco. En graag willen we jullie toch even nog danken voor de schitterende support en "concierge" dienstverlening."

L.M.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page