top of page
Concierge Service

ONZE CONCIERGE SERVICE STAAT VOOR U KLAAR

Bent u aan het dromen van uw cruise, maar heeft u het gevoel dat er iemand zou moeten zijn om u te helpen bij de planning ervan? Dat u gewoon die éne persoon kunt contacteren en de antwoorden op uw vragen krijgt, in plaats van uren achter het computerscherm te zitten zoeken?

 

Wenst u zo'n persoonlijke assistent? Wel, dat bieden wij u met plezier aan!

Met onze Concierge Service blinken wij uit in het plannen van uw reis. We zorgen ervoor dat alles van tevoren geboekt en gereserveerd is, voor een naadloze reiservaring. Uw persoonlijke assistent is uw baken van rust. 


Onze Concierge Service zorgt ervoor dat uw cruise onvergetelijk wordt en regelt werkelijk alles: van het boeken van excursies en transfers, het helpen bij visum aanvragen, het inchecken van uw vluchten of het regelen van speciale verzoeken. Dit is ons cadeau aan u!

Wij helpen u graag verder met

  • restaurantreservaties maken

  • spa-afspraken vastleggen

  • bezienswaardigheden ontdekken

  • excursies boeken bij de rederij

  • privé-excursies uitwerken

  • transport regelen

  • stoelreservaties op het vliegtuig

  • tickets boeken voor event/concert

  • visa regelen

  • en nog veel meer...

Een VIP-ondersteuning bij uw droomcruise!

Maak kennis met uw Concierge Service

Rachel Vincent

RACHEL VINCENT

Concierge Service

Als Personal Conciërge breng ik voor u de finale zaken op orde voor uw fantastische cruise. Samen met u starten we de cruisevoorbereidingen op en personaliseren wij uw reis! Unieke bestemmingen bewonderen tijdens een excursie en genieten van de wereldwijde gastronomie, ik bekijk graag met u de details om uw reis te finetunen. Ook de praktische zaken waaronder het regelen van transport en verblijf, kan u telkens bij mij terecht.  Ik begeleid u verder in de formaliteiten voor uw reis en bezorg u uiteindelijk alle nodige reisdocumenten. Kortom, alle reisdetails worden naar uw wensen voorbereid! Ikzelf, als jonge reisfanaat, hecht veel belang aan een goede en vlotte voorbereiding, zodat u telkens met een gerust hart uw cruisevakantie mag starten. Mijn ervaring in de cruisewereld groeit elke dag en ik streef er mee naar om in ons dynamische Arrow-team mijn capaciteiten bij te dragen aan een uitstekende alsook persoonlijke service, dit alles in functie als uw personal conciërge! 

Tel: +32 470 91 23 25

Email: rachel@arrowcruises.be

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

Graciella Degros.jpg

GRACIELLA DEGROS

Personal Cruise Creator & Concierge Service

Sinds jong af aan ben ik gebeten door de reismicrobe, reizen doe ik het allerliefst! Al waren cruises voor mij een stap in het onbekende, het is een heel andere manier van reizen. Ik maak graag kennis met de 'Cruisefamilie' en sta te trappelen om samen met u de leukste routes uit te stippelen. Ik sta u graag bij met het organiseren van uw droomcruise, samen zetten wij alle puntjes op de i zodat u zonder zorgen kunt toeleven naar uw cruise.

Tel: +32 471 48 42 12

Email: graciella@arrowcruises.be

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page