top of page
Luxe jachten varen
Andere rederijen
Azamara Pursuit

AZAMARA CRUISES

Een echte bestemmingsspecialist! Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies, lezingen aan boord, late vertrekken en overnights, haalt deze rederij het beste uit elke bestemming. Op elke afvaart is er telkens ook een AzAmazing Evening. Met een maximum van 690 gasten aan boord van één haar drie boetiekschepen, geniet u van een all-inclusive ervaring.

Gasten die in de suites verblijven, kunnen daarboven gratis dineren in de specialiteitenrestaurants.

Norwegian Bliss (2).jpg

NORWEGIAN CRUISE LINE

Freestyle Cruising: geen vaste dinertijden en kledingvoorschriften aan boord van deze grote, op families gerichte schepen. Al hun schepen zijn te herkennen aan de kleurrijke boegbeschildering.

Telkens op de top van het schip is er 'The Haven by Norwegian'. Daar liggen de meest luxueuze en ruime accommodaties van het schip met talrijke 'Haven' voordelen. Deze rederij denkt ook de individuele reiziger met hun speciaal ontworpen 'Studios'.

Queen Mary

CUNARD

De vloot van Cunard, die sinds 1840 de Atlantische Oceaan van en naar New York oversteekt, met hun kenmerkende rode en zwarte kleuren, bestaat uit drie uitzonderlijke schepen: Queen Elizabeth, Queen Victoria en Queen Mary 2. Bekend om hun comfort en luxe, hun elegante en klassieke interieurs, hun fantastische afternoon tea, hun Engelse stijl van cruisen,... maken ze van uw cruise, naar de mooiste plekken ter wereld, een nostalgische ervaring.

Sky Princess

PRINCESS CRUISES

Princess Cruises werd in 1977 tot het sterrendom gekatapulteerd toen één van de schepen, de Pacific Princess, de hoofdrol speelde in de populaire soap 'The Love Boat'. De rederij heeft een moderne vloot van 19 schepen, met zowel grote, middelgrote als kleine schepen. In de loop der jaren heeft de rederij veel nieuwe innovatieve zaken binnen het cruisen geïntroduceerd, die uw ervaring enorm verbeteren: Movies under the Stars, The Sanctuary, Flexible Dining,...

MSC Bellissima

MSC CRUISES

MSC Cruises brengt de wereld naar u toe met echte Italiaanse gastvrijheid en vaak Italiaanse geïnspireerde keuken. Door zijn budgetvriendelijke prijzen is de rederij toegankelijk voor een zeer groot publiek. De MSC Yacht Club die op veel van de schepen aanwezig is, is dan weer luxueus ingericht met prachtig ingerichte accommodaties, exclusieve voorzieningen, butlerservice, privé-restaurant, lounge,... Deze rederij kan jong tot oud bekoren.

Oasis of the Seas.jpg

ROYAL CARIBBEAN

Royal Caribbean heeft de grootste en meeste schepen in de vaart en blijft uitbreiden. De rederij, met zijn drijvende familieresorts, staat bekend voor zijn spectaculaire entertainment aan boord: rotsklimmen, botsauto's, ziplines, bars met robot-obers, schaatsen, surfen,... De rederij is ook de enige die Broadwayshows mag presenteren zoals Mama Mia en Cats.

Kortom er is zoveel aan boord te beleven dat zowel jong als oud de hele dag entertaind is.

bottom of page