top of page
SIL - Noord-Europa.jpg

SILVERSEA: WANNEER PERFECTIE NIET GENOEG IS

In een korte tijd is Silversea uitgegroeid tot een begrip op het gebied van luxe cruises. Met Silversea kunt u de elegante levensstijl beleven van All-inclusive ultra-luxe cruisen op wel 900 wereldwijde bestemmingen. De kleinste schepen zijn ontworpen voor diegenen die genieten van de sensatie van ontdekking terwijl ze zich overgeven aan lichaam en geest in de meest weelderige omgeving die u zich kunt voorstellen. Silversea is 'la dolce vita' op zee. 

SIL logo.jpg
 • all-inclusive (dranken en fooien)

 • luxe

 • uitmuntende service

 • butlerservice

 • specialiteitenrestaurants (sommige met toeslag)

 • gepersonaliseerde minibar

 • grote keuze aan excursies 

Silversea: onberispelijke service

De vloot van Silversea, een Italiaanse rederij, bestaat uit kleine, luxe schepen. Ze hebben allen ruime suites met uitzicht op de oceaan of een eigen balkon én een butler service. Als u naar uw suite wordt geleid, begrijpt u waarom hun butlerservice de beste op zee is. Van het uitpakken van uw koffer aan het begin van uw reis tot het opblinken van uw schoenen. De butlers zorgen ervoor dat uw suite altijd in onberispelijke staat is, behandelen elk speciaal verzoek dat u heeft en garanderen dat uw aangepaste bar in de suite altijd vol is. Met een personeel-tot-gast ratio van één op één, is de service van het personeel aan boord zeer gepersonaliseerd en vriendelijk.

 

Restaurants

Silversea biedt een keuze aan open seating dinermogelijkheden in de hele vloot, evenals verschillende specialiteitenrestaurants, waarvoor soms een toeslag wordt gevraagd. U mag regionale gerechten verwachten in de restaurants, geïnspireerd op de verschillende bestemmingen, waar ze naartoe varen.

Door-to-door Service

Luxe cruisen met Silversea is nog beter geworden. Silversea wil uw cruise zo naadloos mogelijk laten verlopen en introduceerde het 'door-to-door' concept. Zelfs de transfers van bij u thuis naar de luchthaven zijn inbegrepen, alsook een gratis excursie in elke haven. 

Silversea expeditieschepen

Silversea heeft zich ook toegelegd op het prachtige segment expedities, met hiervoor speciaal ontwikkelde schepen. De Silver Origin is speciaal gebouwd voor cruises langs de Galapagoseilanden. Dit schip, met enkel suites én een balkon, voorziet eveneens de gerenommeerde butlerservice van Silversea.

 

De Silver Explorer kan wateren bevaren in enkele van 's werelds meest afgelegen bestemmingen, waaronder beide poolgebieden op aarde. Met een vloot van 12 zodiac-boten kan u zelfs de meest off-the-beaten-track locaties bezoeken en een deskundig expeditieteam overlaadt u met zeer uitgebreide informatie.

 

Na een uitgebreide renovatie is de Silver Cloud het meest ruime en comfortabele ijsklasse-schip bij Silversea. Haar grote suites, haar bestemmingsroutes en haar ongeëvenaarde service maken haar echt speciaal. De vier eetgelegenheden zullen uw smaakpapillen prikkelen en 80% van haar suites heeft ook een balkon. Met 18 zodiacs en 10 kajaks, zijn de mogelijkheden voor verkenning onbeperkt.​

Silver Endeavour is de nieuwste toevoeging aan de vloot. Dit revolutionair schip maakt reizen in de meest afgelegen kustgebieden op aarde mogelijk. 

 • team van 28 expeditiemedewerkers per cruise

 • routes van pool tot pool

 • uitstappen in kleine groep met zodiacs

 • de ultieme combinatie van luxe en avontuur

Wil u de luxe en service van Silversea zelf ervaren? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page