top of page
SIL - Noord-Europa.jpg
Silversea

Silversea staat bekend om zijn kleine, luxe schepen met all-suite accommodaties en een butler voor elke suite. De rederij staat ook bekend om zijn groeiende vloot van luxueuze expeditieschepen. Momenteel heeft Silversea zes cruiseschepen (Silver Moon, Muse, Shadow, Spirit, Whisper en Wind) en drie expeditieschepen (Silver Cloud, Explorer, en Origin). 

all-inclusive -  luxe  -  specialiteitenrestaurants  (sommige met toeslag)  -

uitmuntende service  -  butlerservice

De vloot van Silversea, een Italiaanse rederij, bestaat uit kleine, luxe schepen. Ze hebben allen ruime suites met uitzicht op de oceaan of een eigen balkon én een butler service. Als u naar uw suite wordt geleid, begrijpt u waarom hun butlerservice de beste op zee is. Van het uitpakken van uw koffer aan het begin van uw reis tot het opblinken van uw schoenen. De butlers zorgen ervoor dat uw suite altijd in onberispelijke staat is, behandelen elk speciaal verzoek dat u heeft en garanderen dat uw aangepaste bar in de suite altijd vol is. Met een personeel-tot-gast ratio van één op één, is de service van het personeel aan boord zeer gepersonaliseerd en vriendelijk. Silversea biedt een keuze aan open seating dinermogelijkheden in de hele vloot, evenals verschillende specialiteitenrestaurants, waarvoor soms een toeslag wordt gevraagd. U mag regionale gerechten verwachten in de restaurants, geïnspireerd op de verschillende bestemmingen, waar ze naartoe varen.

SIL logo.jpg

Silversea heeft zich ook toegelegd op het prachtige segment expedities, met hiervoor drie speciaal ontwikkelde schepen. De Silver Origin is speciaal gebouwd voor cruises langs de Galapagoseilanden. Dit schip, met enkel suites én een balkon, voorziet eveneens de gerenommeerde butlerservice van Silversea. De Silver Explorer kan wateren bevaren in enkele van 's werelds meest afgelegen bestemmingen, waaronder beide poolgebieden op aarde. Met een vloot van 12 Zodiac-boten kan u zelfs de meest off-the-beaten-track locaties bezoeken en een deskundig expeditieteam overlaat u met zeer uitgebreide informatie. Na een uitgebreide renovatie is de Silver Cloud het meest ruime en comfortabele ijsklasse-schip bij Silversea. Haar grote suites, haar bestemmingsroutes en haar ongeëvenaarde service maken haar echt speciaal. De vier eetgelegenheden zullen uw smaakpapillen prikkelen en 80% van haar suites heeft ook een balkon. Met 18 zodiacs en 10 kajaks, zijn de mogelijkheden voor verkenning onbeperkt.

bottom of page