top of page
Seven Seas Explorer.jpg

REGENT SEVEN SEAS CRUISES: ONGEËVENAARDE LUXE
 

De Regent Experience is uniek in al zijn inclusiviteit en biedt de meest verrijkende en luxueuse cruise op de 'Seven Seas'. Reis de wereld rond op zoek naar het beste dat het leven te bieden heeft, inclusief alle luxe en ontdek de werkelijk ongeëvenaarde ervaring op Regent Seven Seas Cruises.  Regent's doel is om een gevoel van 'thuis weg van huis' te bieden met luxe in gedachten. Het is cruisen zoals het bedoeld is.

RSSC - logo.png
  • meest all-inclusive

  • luxe

  • inclusief excursies

  • inclusief specialiteitenrestaurants

  • uitmuntende service

  • conciërge service

Meest all-inclusive

Regent Seven Seas Cruises is 's werelds meest all-inclusive cruisemaatschappij: in elke haven onbeperkt genieten van excursies, het dineren in de specialiteitenrestaurants en en-suite, alle dranken inclusief Champagne, wijnen en sterke dranken, dagelijks aangevulde minibar, onbeperkte Wi-Fi en de fooien.

De vloot

 

De schepen in hun vloot staan bekend als één van de meest luxueuze die er is op zee. Allen beschikken ze over uitstekende faciliteiten, ongelooflijke eetgelegenheden en de allerhoogste standaard van dienstverlening aan boord. Wat betreft de accommodaties zijn de suites aan boord van de cruiseschepen elegant en ruim (van 28 tot 412 m²), maar behouden ze een heerlijk comfortabele sfeer. Ze hebben een elegante inrichting met op maat gemaakte meubels en marmeren accenten, evenals grote balkons.

 

Culinair

Een scala aan restaurants geeft u de mogelijkheid om o.a. te genieten van ‘mix en match’ dineren in het hoofdrestaurant, van Italiaanse gerechten in Sette Mari, van Franse gastronomie of van een gegrilde steak in Prime 7.

Wil u zelf de ongeëvenaarde luxe ervaren van Regent Seven Seas? Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page