top of page
MS Europa 2.jpg
Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises is een luxe cruisemaatschappij in Hamburg, Duitsland. De vloot is verdeeld in twee segmenten: de luxe oceaanschepen en de schitterende expeditieschepen, met in elk segment een schip dat zich richt op de internationale markt, respectievelijk de MS EUROPA 2 en de MS HANSEATIC inspiration.

all-inclusive -  luxe  -  specialiteitenrestaurants  -  enorm ruime suites

uitmuntende keuken  -  ongeëvenaard

De MS EUROPA 2 wordt beschouwd als één van de beste luxe cruiseschepen ter wereld. Het schip biedt veel ruimte voor de maximum 516 gasten. Zoals u mag verwachten, is de service onberispelijk. Er zijn zeven soorten suites, allen met een eigen balkon met uitzicht op de oceaan en een stijlvolle, moderne inrichting met lichte houtsoorten en pastelkleuren. Ze hebben allemaal een eigen en-suite badkamer (met bad én douche), een minibar en een aangename leefruimte. Er is een grote verscheidenheid aan restaurants aan boord en allemaal inbegrepen. Liefhebbers van de Franse keuken zullen verliefd worden op Tarragon, terwijl degenen die de smaak van Italië willen proeven Serenissima moeten testen. Of ga voor ongelofelijke sushigerechten naar Sakura of probeer eens gerechten uit India, Vietnam en Thailand in Elements. Op het gebied van wellness is de Ocean Spa van de MS EUROPA 2 één van de grootste op zee. Voor golfliefhebbers zijn er twee golfsimulators, die u helpen uw spel te verbeteren.

HAP - Logo.jpg

De MS Hanseatic Inspiration is een luxe expeditieschip dat in 2017 is gebouwd. De accommodaties zijn verdeeld in twee categorieën: hutten en suites. Ze zijn beiden uitgerust met alles wat u nodig heeft om te genieten van een comfortabele cruise. Er zijn drie restaurants. In het hoofdrestaurant kunt u genieten van een verrukkelijke verscheidenheid aan vers bereide gerechten, geserveerd aan uw tafel. Wie op zoek is naar iets anders, wordt geadviseerd een tafel te reserveren in het specialiteitenrestaurant. Tot slot biedt een derde locatie - The Bistro - een meer informele optie, evenals de keuze om buiten te dineren. Aangezien de MS Hanseatic Inspiration als expeditieschip fungeert, is het entertainment ontworpen om educatief en verrijkend te zijn. Voorbeelden hiervan zijn het Hanse Atrium, waar briefings en lezingen worden gehouden, en de Ocean Academy, een interactieve ruimte die ontworpen is voor mensen die geïnteresseerd zijn in wetenschap. De Observation Lounge is de perfecte omgeving om nieuwe vrienden te maken. 

bottom of page