top of page
Seabourn Encore (3).jpg
Seabourn

De huidige Seabourn vloot bestaat uit vijf schepen: Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, Seabourn Quest, Seabourn Encore en Seabourn Ovation. Plus twee nieuwe expeditieschepen, waarvan de Seabourn Venture in december 2021 zal starten en het tweede, nog te benoemen zusterschip, in 2022 te water zal worden gelaten. 

all-inclusive (dranken en fooien)  -  luxe  -  hoogst persoonlijke service  - 

gepersonaliseerde minibar  -  grote keuze aan excursies

Als pionier op het vlak van kleinschalige, luxe cruiseschepen, heeft Seabourn een elegante vloot van schepen die 458 of 600 gasten (afhankelijk van het schip) verwelkomen. Elk schip biedt per passagier veel ruimte, zowel in de suite als in de gemeenschappelijke ruimtes. Het personeel bezorgt u een zeer gepersonaliseerde en hoge kwaliteit aan service, met de grootste aandacht voor detail. Uw steward(ess) zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is: van het aanvullen van uw gepersonaliseerde minibar tot het vollopen van uw ligbad.  Bovendien kunt u profiteren van heel fijne eetervaringen, waarbij veel menu's zijn samengesteld door de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Thomas Keller. De routes zijn meestal langer dan die van andere cruisemaatschappijen, en variëren van 7-41 nachten plus omvatten bestemmingen over de hele wereld. Met zorgvuldig gekozen voorzieningen en een ontspannen, kalme sfeer aan boord, levert Seabourn een aangename ervaring voor iedereen aan boord.

SBN - Logo.jpg

De beide ultra-luxe expeditieschepen van Seabourn worden speciaal ontworpen en gebouwd volgens de Polar Class standaarden en zullen een overvloed aan moderne hardware en technologie bevatten, die zullen zorgen voor stabiliteit, veiligheid en comfort in alle klimaten en omstandigheden. Er zullen twee op maat gemaakte onderzeeërs aan boord zijn, die een onvergetelijk uitzicht bieden op de wonderlijke wereld onder het oppervlak van de oceaan. De schepen zullen ook kajaks, mountainbikes en eBikes vervoeren, alsook 24 zodiacs die alle gasten aan boord in één keer kunnen ontvangen, waardoor iedereen elke ervaring zal kunnen meemaken. Met maar liefst acht eetgelegenheden aan boord, kan u dineren wanneer, waar en met wie u wilt en genieten van een full-service diner tot een casual al fresco ontbijt. De 132 suites met allen een privébalkon zijn precies wat u van een luxeresort op zee mag verwachten. De Seabourn Venture wordt voor u een mooie combinatie van avontuur en luxe.

bottom of page