top of page

SEABOURN: ZORGELOOS EN LUXUEUS CRUISEN

Seabourn heet u welkom in All-inclusive, luxe reizen verfijnd tot de puurste vorm. Waar speciaal geselecteerde routes u naar plaatsen brengen die buiten het bereik van grotere schepen liggen. De kwaliteit van de service die u op Seabourn zult ervaren, is buitengewoon en oprecht. Vanaf het moment dat u aan boord stapt, maakt u deel uit van een exclusieve kring, een bevoorrechte groep, die de ware geneugten van cruisen heeft ontdekt.

SBN - Logo.jpg
  • all-inclusive (dranken en fooien)

  • luxe

  • hoogst persoonlijke service

  • gepersonaliseerde minibar

  • grote keuze aan excursies 

Elegante vloot luxe cruiseschepen

Als pionier op het vlak van kleinschalige, luxe cruiseschepen, heeft Seabourn een elegante vloot van schepen die tot  600 gasten (afhankelijk van het schip) verwelkomen. Elk schip biedt de passagier veel ruimte, zowel in de suite als gemeenschappelijke ruimtes. Het zijn de jongste en modernste schepen op zee, gebouwd om u de intieme ervaring van een luxe jacht te geven. Het gevoel is elegant en gracieus, maar toch volledig pretentieloos, en in contact met de natuur die u omringt. 

Voelbare service

 

Aan boord van Seabourn wordt elk verlangen snel en met een gastrijke glimlach voldaan. Het personeel bezorgt u een zeer gepersonaliseerde en hoge kwaliteit aan service, met de grootste aandacht voor detail. Uw steward(ess) zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is: van het aanvullen van uw gepersonaliseerde minibar tot het vollopen van uw ligbad. U zult het gevoel hebben dat u lid bent van een zeer exclusieve club. 

Bovendien kunt u profiteren van heel fijne eetervaringen, waarbij veel menu's zijn samengesteld door de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Thomas Keller.

Vaarroutes

 

De routes zijn meestal langer dan die van andere cruisemaatschappijen, en variëren van 7-41 nachten en omvatten bestemmingen over de hele wereld. Door het kleinere formaat van de schepen neemt Seabourn u mee naar de kleinere en pittoreske haven van de wereld, van Amalfi tot Sydney. 

Seabourn biedt eveneens expeditiecruises aan. Met de Seabourn Venture en Seabourn Pursuit ontdekt u als een echte expeditiereiziger de natuurlijke wonderen van de wereld. Lees hier de blog over Seabourn Venture. 

De ultra-luxe expeditieschepen van Seabourn, Seabourn Venture en Seabourn Pursuit, zijn speciaal ontworpen en gebouwd volgens de Polar Class standaarden en bevatten een overvloed aan moderne hardware en technologie bevatten, die zorgen voor stabiliteit, veiligheid en comfort in alle klimaten en omstandigheden. De schepen hebben zodiacs, kajaks en zelfs een onderzeeër aan boord. Met maar liefst acht eetgelegenheden aan boord, kunt u dineren wanneer, waar en met wie u wilt en genieten van een full-service diner tot een casual al fresco ontbijt. De 132 suites met allen een privébalkon zijn precies wat u van een luxeresort op zee mag verwachten. 

Wil u de luxe en service van Seabourn zelf ervaren? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page