top of page

OP EXPEDITIECRUISE MET SEABOURN VENTURE


expeditiecruise Seabourn Venture

Seabourn Venture is één van de expeditieschepen van luxerederij Seabourn. Een uniek schip dat luxe en avontuur combineert. Dit state-of-the art vaartuig neemt u mee langs de meest afgelegen en exotische gebieden, zoals bijvoorbeeld Antarctica.


Inrichting

Seabourn Venture is een mooi, gezellig schip. Het biedt plaats aan 264 passagiers. Alle bars en lounges hebben een rustgevend interieur en zijn ingericht met veel aardse kleuren. De restaurants – The Restaurant en de Collonade – zijn ruim opgezet en zorgen ervoor dat gasten er comfortabel kunnen ontbijten, lunchen en dineren.


Sfeer

De sfeer op het schip is zeer gemoedelijk. Ook de bemanning is erg vriendelijk. Door het expeditie-gehalte krijgt u meteen een goed contact met de andere gasten en bemanning. Ondanks het drukke programma tijdens een expeditiecruise is er ‘s avonds toch ook leven in de verschillende bars. Het entertainment is daarbij van een hoog niveau.


Suites

De suites zijn gelijkaardig aan die van de andere Seabourn schepen, behalve dat er een soort 'droogkast' in elke suite aanwezig is. Hierin kunt u natte kledij hangen om snel weer te drogen, om zo klaar te zijn voor de volgende excursie.


Expeditiecruise

Een expeditiecruise is een unieke belevenis. Elke dag staan er excursies op het programma, die de dag voordien gebrieft worden. Ook zijn er dagelijks lezingen in verband met de bestemmingen, bijvoorbeeld over de geschiedenis, fauna en flora, wildlife, birdlife, etc. Die briefings en lezingen kunt u ook steeds herbekijken op de tv in uw suite.


Bij de start van een expeditiecruise ontvangt elke gast een parka, windstopper, waterdichte rugzak, muts en laarzen. De kledij kunt u na elke excursie te drogen hangen in uw suite, de laarzen kunt u uitdoen in de 'mudroom'. Daar worden ze telkens afgespoten en ontsmet (bv. in Antarctica).


Het programma bij een expeditiecruise is altijd goedgevuld, waarbij een aantal excursies zijn inbegrepen in de cruiseprijs. Uiteraard zijn er ook optionele excursies die van tevoren geregeld kunnen worden. De zodiac uitstappen zijn steeds inbegrepen, maar uiteraard niet verplicht. Er zijn 24 zodiacs aan boord en meestal varen die ook allemaal. Er wordt daarbij met de grootste zorg omgegaan met veiligheid, bijvoorbeeld bij het in -en uitstappen.


Kortom, de Seabourn Venture is de ultieme keuze voor reizigers die avontuur en luxe willen combineren en de meest afgelegen plekken op aarde willen verkennen, onder begeleiding van een ervaren expeditieteam.


Wil u meer weten over dergelijke expeditiecruise? Neem contact met ons op.

Bekijk HIER een video over de Seabourn Venture.

Comments


bottom of page