top of page

ARROW GAZETTE JUNI: HET LAATSTE CRUISE NIEUWS

Wij informeren u graag over de belangrijkste nieuwtjes uit de cruise-wereld. Van gloednieuwe schepen in de vaart tot nieuwe bestemmingen of routes: u hoort het eerst van ons.

NIEUW IN DE VAART: VISTA


Oceania Cruises heeft haar nieuwste schip 'Vista' in de vaart genomen. U geniet er van luxe, culinaire hoogstandjes in elf restaurants, entertainment en wellness. Deze zomer zal Vista voornamelijk in de Middellandse Zee vertoeven.Oceania Cruises biedt bovendien exclusieve aanbiedingen voor een onvergetelijke cruise-ervaring, zoals gratis suite upgrades, korting op bepaalde afvaarten, gratis landprogramma's en speciale tarieven voor club members en solo reizigers.NIEUW IN DE VAART: SILVER NOVA


Silversea voegt met 'Silver Nova' een 11de schip toe aan haar vloot. Het is 's werelds eerste emissiearme cruiseschip met hybride technologie. Ervaar ongeëvenaarde luxe op zee, dankzij de combinatie van vakmanschap met luxe stoffering en hypermodern design.


Silver Nova


SEABOURN VENTURE OPNIEUW IN DE VAART


Na een droogdokbeurt in Brest is expeditieschip Seabourn Venture begonnen aan zijn tournee door Noord-Europa en het Arctisch gebied. Onze collega Nancy beleefde een onvergetelijke reis door de betoverende wateren van Schotland naar IJsland.


Haar ervaringen kunt u volgen via onze Facebook-pagina.

Bekijk HIER het filmpje van de Seabourn Venture.


Seabourn Venture


REDERIJ IN DE KIJKER: Explora Journeys

Explora Journeys is het nieuwe luxe lifestyle-reismerk. Het concept: levendige, kosmopolitische en ontspannen Europese luxe op zee. U ontdekt er hier meer over.

Explora Journeys

Comments


bottom of page