top of page

EXPLORA JOURNEYS: EUROPEES LUXE DESIGN

Explora Journeys is een nieuw cruise merk dat de categorie luxe cruises opnieuw definieert. 

In de zomer van 2023 werd Explora Journeys gelanceerd, een voortreffelijke, moderne en luxe cruise ervaring. Explora Journeys is ingesteld om cruises te transformeren door de chicste schepen te combineren met de meest fantastische routes, waardoor u nog intenser kunt ontdekken en genieten.

 

Explora Journeys noemt men 'The Ocean State of Mind'. Geïnspireerd door het blauwe water van onze zeeën en oceanen. Inspelend op het verlangen naar mindfull en holistisch reizen.

Explora Journews logo white background.JPG
  • all-inclusive 

  • design als een Europees boutique hotel

  • geweldige keuken 

  • holistische benadering 

  • onbeperkte Wi-Fi  

  • all-weather zwembad

De schepen
 

In samenwerking met 's werelds meest vooraanstaande ontwerpers van superjachten en luxe gastvrijheid combineren de innovatieve schepen elegante Zwitserse precisie naadloos met modern Europees vakmanschap en levendig design. Prachtig ontworpen met de gast in het achterhoofd, én ontspannen, huiselijk comfort in gedachten beleefde Explora I haar maiden voyage in juli 2023. Explora II komt zomer 2024 in de vaart. De andere 3 geplande schepen volgen jaar naar jaar.

Aan boord: ruimtes die gasten ontspannen luxe bieden en een echte thuis op zee creëren. Het herstellen van het essentiële evenwicht van het leven met een combinatie van ontdekkingen en waardering voor welzijn en natuur. Dit is de vraag van nieuwe veeleisende reizigers en dit is waar u van geniet op Explora Journeys.

De inspiratie achter de naam


De naam - Explora Journeys - is geïnspireerd door de passie voor verkenning en ontdekking, naast een inherent respect voor de zeeën en oceanen van de wereld. Daarom weerspiegelt het moderne, elegante merklogo op subtiele wijze de rondingen en beweging van de zee en de golven. 

Een integraal onderdeel van het logo en het merk is de Explora Journeys Mandala. Met diepe wortels in spiritualiteit, vertegenwoordigt het mandala-patroon een reis van persoonlijke ontdekking en vervulling. Illustraties van de lotusbloem symboliseren de zuiverheid van lichaam, spraak en geest, terwijl een knipoog naar de fleur-de-lis staat voor nederigheid en een duidelijke verbinding met het Europese erfgoed.

Wil u zelf deze rederij ontdekken en de luxe ervan ervaren? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een impressie van Explora I

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page