top of page

SCENIC ECLIPSE II: WAAR LUXE EN AVONTUUR SAMENKOMEN

Het gloednieuwe Ultra-Luxury Discovery Yacht Scenic Eclipse II is onlangs in de vaart genomen. Het expeditieschip van de Australische rederij Scenic Cruises heeft 114 suites en biedt plaats aan 220 gasten.


Inrichting

Het schip is prachtig ingericht, met mooie materialen en het plaatje klopt volledig. De stijl buiten is die van een grote yacht, de stijl binnen van een modern en stijlvol 5* boetiekhotel. De incheckbalie lijkt bijvoorbeeld heel erg op de receptie van een luxehotel.


Eyecatcher is er ongetwijfeld de whiskeybar. De eigenaar van Scenic Cruises is een whiskeyfanaat en hij verzamelt whiskey's. Op de Scenic Eclipse I zijn er ondertussen 110, bij de II is hij nog aan zijn collectie bezig.


Scenic Eclipse II whiskeybar
Whiskeybar

Suites

Alle suites hebben een (ruim) balkon en butlerservice. De ‘instapsuite’ is 32 m2. De suites zijn zeer stijlvol ingericht, met kwalitatieve materialen en luxueus linnengoed. Elke suite is voorzien van een dubbel bed, zithoek, tv, minibar, bureau, badkamer met (aparte) wc en (inloop)dressing. Op elk balkon vindt u terrasstoelen van HAY.


Veranda Suite


Restaurants

Scenic Eclipse II is all-inclusive: transfers, fooien, excursies, havengelden, wifi, dranken en minibar zijn inbegrepen. Er zijn 8 restaurants: o.a. het hoofdrestaurant Elements, de Franse Bistro Lumière en het Azian fusion restaurant Koko’s. Daar is er ook een aparte Night Market waar ze street food serveren.Uniek is ook de exclusieve Chef’s Table, waar u de kok ziet koken naast uw tafel.
Expeditieschip

De Scenic Eclipse II is een expeditieschip en is dus ook zo gebouwd en voorzien van alle technische snufjes. Het schip heeft geen anker, maar werkt met een speciale technologie om ter plaatse te blijven liggen. Het heeft extra grote stabilisatoren, die ook bij stilstand gebruikt kunnen worden. Zo blijft u van deining bespaard, ook in de wat ruigere gebieden. Er zijn tevens 2 helikopters, 12 zodiacs en een onderzeeër aan boord. Alle excursies met de zodiacs zijn inbegrepen.Daarnaast is er een open door policy op de brug. Mensen die een kijkje komen nemen, zullen altijd een uitleg krijgen.


Faciliteiten

Naast 2 baden, vindt u aan boord een gym en een groot wellness center van 550m2. Daar zijn alle faciliteiten opgesplitst voor mannen en vrouwen (sauna, infrarood,…). Daarnaast is er ook een ruimte waar pilateslessen edm worden gegeven, kapper, nagelsalon.
Wil u aan boord van de Scenic Eclipse II een onvergetelijk avontuur beleven en dat in pure luxe? Neem contact op met het Arrow Cruise team. Wij werken voor u graag een voorstel op maat uit.

Comentarios


bottom of page