top of page

LUXE RIVIERCRUISEN IN EUROPA MET RIVERSIDE LUXURY CRUISES


Aan boord van de Riverside Debussy, een pareltje!


Afgelopen weekend was Arrow Cruise Travel vereerd met een exclusieve uitnodiging voor een shakedown-cruise met Riverside Luxury Cruises aan boord van de Riverside Debussy. Dit weekendje weg bood een voorproefje van het aanbod dat Riverside Debussy vanaf 23 maart 2024 zal presenteren. En wat een onvergetelijke ervaring was het!


Riverside Debussy: een waar juweeltje

Misschien vraagt u zich af: is zo'n cruise niet vooral voor ouderen bedoeld? Eerlijk gezegd hadden wij ook onze twijfels. Maar tot onze aangename verrassing werden al onze verwachtingen overtroffen! Het schip is een waar juweeltje, met prachtige restaurants, bars, en suites die ruim en luxueus zijn, compleet met heerlijke badkamers, inloopkasten en koffiezetapparaten. En het mooiste van alles? U kunt gewoon vanuit uw bed genieten van adembenemende uitzichten langs de rivier.



Ruimte & comfort

Laten we eens nader bekijken wat Riverside Luxury Cruises zo bijzonder maakt. Riverside Debussy, voorheen bekend als Crystal Debussy, is een van de schepen die na het faillissement van de vorige rederij nu in handen is van de Seaside Collection. Deze schepen zijn ontworpen voor maximaal 110 gasten, wat resulteert in meer ruimte en comfort dan op vergelijkbare schepen elders. De suites aan boord zijn prachtig ingericht en de openbare ruimtes zien er nog als nieuw uit door het beperkte gebruik sinds de lancering.




Culinaire hoogstandjes



Wat betreft dineren, is er voor elk wat wils, van buffetmaaltijden in het Waterside Restaurant tot culinaire hoogstandjes in de Vintage Room. De Bistro biedt de hele dag door een scala aan lekkernijen, waaronder snacks, broodjes, gebakjes, wafels, roomijs en 's avonds heerlijke tapas. Bij mooi weer kunt u ook genieten van de Vista Grill op het buitendek met barbecuegerechten bereid in de Green Egg.


Heerlijke faciliteiten



Voor ontspanning zijn er faciliteiten zoals het binnenzwembad, de fitnessruimte, de wellnessruimte en het uitgestrekte zonnedek. Ook kunt u gratis gebruik maken van de (deels) elektrische fietsen aan boord.


4 culinaire formules

Riverside biedt vier culinaire formules.

De Full Board formule omvat de cruise met maaltijden, koffie, thee en water tijdens de maaltijden, tussendoortjes en roomservice (tijdens de maaltijduren).


Wie kiest voor Premium All-Inclusive tegen een meerprijs van 75 euro per dag per persoon, geniet van een drankenpakket met premium wijnen, sterkedrank en champagne (Taittinger is het huismerk), versnaperingen en 24/24 roomservice.


Deze twee prijsformules zijn er ook inclusief excursies. Gasten betalen hiervoor een toeslag van respectievelijk 100 en 175 euro per dag. Transfers van en naar luchthaven en hotel zijn veelal ook inbegrepen.


Na een warm afscheid van de bemanning na ons laatste uitgebreide ontbijt op de Riverside Debussy, wilden we eigenlijk nog niet vertrekken. Maar één ding is zeker: we komen terug, en dan voor een langere cruise! Dit is een ervaring die we iedereen van harte kunnen aanbevelen.


Gert van Loenen Jr. & Guido Alleman

bottom of page