top of page

ONTDEK SILVER NOVA, SEVEN SEAS GRANDEUR EN DEZE NIEUWE BESTEMMING


Een nieuw jaar is alweer in volle gang, en dat brengt ook veel 'nieuws' voor de Arrow Gazette. Van gloednieuwe schepen tot een onbekende, nieuw te ontdekken bestemming tot ja, zelfs een nieuwe Arrow-collega! U leest er meer over in deze ARROW GAZETTE.Nieuw in de vaart: Silver Nova


Begin januari werd Silver Nova officieel ingehuldigd. Het twaalfde schip van de Silversea-vloot kan tot 728 gasten verwelkomen. Het innovatieve, asymmetrische design zorgt voor adembenemende outdoor panorama's en weidse uitzichten; u heeft het nog nooit zo ervaren aan boord. Bovendien is Silver Nova het meest milieuvriendelijke Silversea schip, dankzij baanbrekende technologie.


Silver Nova

Nieuw in de vaart: Seven Seas Grandeur


Seven Seas Grandeur is het zesde schip om "The World's Most Luxurious Fleet" van Regent Seven Seas Cruises te vervoegen. Het biedt 15 suite categorieën voor 746 gasten, 8 uitzonderlijke diner ervaringen, inclusief 5 specialty restaurants, met zelfs 130 nieuwe gerechten speciaal voor dit schip gecreëerd.


Seven Seas Grandeur wordt ook de thuis van een kunstcollectie van maar liefst 1.600 kunstwerken, waaronder zelfs een speciaal ontworpen Fabergé Egg, Journey in Jewels. Ondertussen zijn de eerste Arrow-gasten aan boord geweest en zij zijn razend enthousiast!


Seven Seas Grandeur

Nieuwe bestemming: The Kimberley, een betoverende Australische wildernis

The Kimberley is een buitenaardse regio in Noordwest-Australië. Met meer dan 423.000 m2 is The Kimberley één van de laatste wilde grenzen ter wereld, met ruige zandstenen pieken en stromende watervallen, woestijnvlakten en verzonken mangrovebossen. Een unieke biotoop, met spectaculair inheems vogelleven en bruisend vol zeeleven, waar u bovendien kennis maakt met de diepgewortelde Aboriginal erfenis.


De hoogtepunten zijn ongetwijfeld de King George Falls, de afgelegen stranden van Jar Island en Montgomery Reef, 's werelds grootste kustrif.


Enkele rederijen doen voor het éérst deze nieuwe cruise bestemming aan. Beleef een once-in-a-lifetime Aussie ervaring, met een ultraluxe expeditie in deze unieke regio: onder meer Seabourn, Scenic Cruises en Silversea nemen u mee op een wonderlijk avontuur Down Under.The Kimberley

Vers van de pers: het Arrow MagazineArrow Magazine

Een nieuw jaar... dat is ook een gloednieuw Arrow Magazine. Meer dan 100 pagina's vol cruise inspiratie, waarin wij onze passie voor cruisen met u delen. Een magazine waarin de 'ziel' van elke rederij wordt blootgelegd en waarin we u meenemen naar de allermooiste cruise bestemmingen.

Wil u graag uw exemplaar ontvangen? Geef ons een seintje!

Comments


bottom of page