top of page
CRY - River.jpg
Riverside Luxury Cruises

all-inclusive  –  fijne wijnen en eersteklas gedistilleerde dranken  –  Michelin geïnspireerde keuken  –  butlerservice  -  onbeperkte Wi-Fi  –  gebruik van eBikes aan wal

Riverside Luxury Cruises biedt unieke luxe riviercruises in europa. Een riviercruise is een unieke ervaring, waarbij u in een intieme setting ongestoord kunt genieten van het prachtige landschap dat aan u voorbijgaat. Dat langsheen de mooiste Europese steden. 

Riverside Luxury Cruises staat bekend om zijn uitmuntende service, waarbij een butler elk verzoek van u onmiddellijk waarmaakt. 

De rederij onderscheidt zich door de ruime variatie aan excursies die u kunt kiezen, volgens uw persoonlijke interesse en voorkeur. Houdt u van architectuur of kunst en design? Of wenst u liever op culinaire ontdekking te gaan? De keuze is aan u!

Met meerdere restaurants aan boord van Riverside Mozart, Riverside Ravel en Riverside Debussy, wordt u ook de hele dag door culinair verwend. U kunt daarbij kiezen uit diverse  arrangementen: van volpension tot premium all-inclusive.

Lees HIER meer over ons verblijf op Riverside Debussy.

bottom of page