top of page
cruise Zuid-Amerika

OPWINDEND EN OVERWELDIGEND ZUID-AMERIKA

Van het weelderige Amazone-regenwoud tot de kurkdroge Atacama-woestijn, Zuid-Amerika is een continent van dramatische uitersten. Van Chileense fjorden en afkalvende gletsjers tot de aanstekelijke uitbundigheid van Rio en de cultuur van Lima, de contrasten zijn oogverblindend. 

Ook culinair is het volop genieten. Van verse ceviche in Peru tot sublieme wijnen in Argentinië. Ontdek dit continent dat een ode is aan het leven.

Argentinië

Argentinië

Dit land van adembenemende landschappen, levendige steden en fascinerende culturele tradities is gewoonweg betoverend. Argentinië is een echte Ark van Noach van dieren.

Amazone

Amazone

Het beschermd Centraal-Amazonegebied staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is het grootste beschermde gebied in het Amazonebekken en kent een rijke biodiversiteit.

Buenos Aires

Buenos Aires, Argentinië

Ook wel het "paradijs van Zuid-Amerika" genoemd wordt het beschouwd als één van de meest leefbare steden in Zuid-Amerika. Een bruisende stad, bekend om haar architectuur, cultuur en restaurants.

Brazilië

Brazilië

Het grootste land van Zuid-Amerika en het op vier na grootste ter wereld. Levendige steden met bruisende restaurants en bars wisselen af met weelderige mangrovebossen en watervallen.

Machu Picchu reis

Peru

Het adembenemende Peru is een land met uitgestrekte kustlijn, steile bergen in groene tinten, bruisende steden en buitengewone oudheden. Machu Picchu is er daar één van. Een onvergetelijke ervaring!

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, Brazilië

Ipanema en Copacabana, de meest bekende en legendarische stranden van Rio de Janeiro. Het standbeeld van Christus de Verlosser. Er is geen gebrek aan iconische bezienswaardigheden.

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page