top of page
Noorwegen cruise

NOORD-EUROPA & BRITSE EILANDEN: ZO DICHTBIJ, MAAR ZO AFWISSELEND ANDERS

Van geschiedenis tot hypermoderne steden, een schatkamer aan ruige landschappen, adembenemende fjorden, legendarische kastelen, iconische monumenten, een rijk cultureel erfgoed, een fantastische keuken en spectaculaire bezienswaardigheden. U gaat het allemaal ontdekken: van de smaragdgroene Noorse fjorden - het mooist te bewonderen vanop het water - de witte kliffen van Dover tot de prachtige ruige heuvels van Schotland. 

Geniet van cultuur, natuur, de mooiste steden en ongelooflijke natuurverschijnselen. 

Noorwegen

Noorse Fjorden

Ze zijn de ziel van Noorwegen, de trots van een natie en het best te bewonderen vanaf het water. De watervallen, gletsjers en dramatische hoogtes en dieptes van de fjorden zijn adembenemend. 

Lofoten per schip

Lofoten en Vesteralen

Deze twee eilandengroepen gaan naadloos in elkaar over en worden vaak de mooiste eilanden van de wereld genoemd. Ga walvissen spotten in Vesteralen of ontdek de ruige Lofoten.

Ierland

Britse Eilanden & Ierland

De Britse Eilanden en Ierland herbergen enkele van de meest iconische locaties in heel Europa. Van kastelen en kathedralen tot Liverpool en Londen: elke locatie is doordrenkt van geschiedenis.

Portree

Portree, Schotland

Geflankeerd door hoge kliffen ligt Portee op het Schotse eiland of Isle of Skye. Een vissersdorp omring met heuvels en opvallende kleurrijke huizen aan de kustlijn.

Noordkaap

Noordkaap, Noorwegen

Het vissersdorp Honningsvag, het meest Noordelijke punt van Europa, op het eiland Mageroy in de Noordelijke Ijszee. Het lijkt er echt het einde van de wereld.

Stockholm

Stockholm, Zweden

De hoofdstad en het kloppende hart van Zweden. Een intellectuele stad zoals Berlijn, een bruisende stad zoals Rome. De stad wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd.

Schotland cruise

Edinburgh, Schotland

De Oude Stad met een middeleeuwse vesting, oude huizen en smalle steegjes en de neoklassieke Nieuwe Stad. Samen staan ze op de werelderfgoedlijst van UNESCO. 

cruise Britse eilanden

Dublin, Ierland

Omgeven door bergen, doorkruist door een rivier en gelegen aan een prachtige baai. De straten en steegjes lopen over van eigentijdse kunst en historische gebouwen, hippe cafés en pubs. 

Bergen

Bergen, Noorwegen

De Hanzestad Bergen en het hart van de fjorden. De middeleeuwse handelskade Bryggen met zijn Hanze-handelshuizen staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. 

Kopenhagen

Kopenhagen, Denemarken

De mythe en overleveringen van Kopenhagen zijn de aantrekkingskracht van deze bijzondere stad. Ontdek er de kleurrijke havenpanden in Nyhavn, de Kleine Zeemeermin en Amalienborg. 

Schotland

Stornoway, Schotland

De hoofdplaats van de Herbriden archipel. Rijk in natuurlijk en historisch erfgoed en het epicentrum van de Gallische cultuur. Bergen, rotsplateaus, graslanden: het is er allemaal.

Belfast

Belfast, Ierland

Thuishaven van de Titanic. Deze stad ademt charme uit, barst van de creativiteit, heeft fantastische bezienswaardigheden en een zeer boeiende geschiedenis van de bronstijd tot het scheepbouwverleden.

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page