top of page
Cruisen in Azië

CRUISEN IN AZIË: ONTDEK PURE EXOTISCHE SCHOONHEID

Hoe beschrijven we het pure schouwspel van oude tempels die ingeklemd zijn tussen torenhoge wolkenkrabbers? Of weelderig groene eilanden op een steenworp van bezienswaardigheden, geluiden en geuren van bruisende steden? Het is het verbijsterend dualisme van Oost en West, traditioneel versus modern dat Azië zo aantrekkelijk maakt voor miljoenen reizigers van over de hele wereld. Het is waarom u ook één van hen wil zijn. 

Maak u klaar om reizen helemaal opnieuw te bekijken en dompel uzelf onder in een geheel nieuw perspectief op Azië. 

Hong Kong

Hong Kong

Eén van 's werelds meest exotische en indrukwekkendste havens ter wereld. Een heerlijke bestemming om een paar dagen rond te dwalen, te winkelen en cultuur op te snuiven.

Singapore

Singapore

Een dynamische stad rijk aan contrast en kleur, met een harmonieuze mix van cultuur, keuken, kunst en architectuur. Een mengelmoes van Chinese, Indiase en Maleisische invloeden.

Maleisie cruise

Penang & Langkawi, Maleisië

Maleisië staat bekend om zijn natuurlijke pracht en balans tussen het eilandleven, kosmopolitische steden, ongelooflijk eten en culturele en religieuze diversiteit. Een mekka voor street food. 

Thailand cruise

Phuket, Thailand

Gezegend met prachtige witte zandstranden, saffierblauwe zeeën, exotisch zeeleven en weelderig beboste heuvels, is het één van de populairste strandbestemmingen van Zuidoost-Azië. 

Vietnam cruise

Halong Bay, Vietnam

Het mooiste plekje van Vietnam, met bijna 2.000 eilandjes, kenmerkt zich door piekerige karstbergen die uit het blauwgroene water steken. Wees getuige van de rust en het prachtige landschap.

Taiwan

Taipei, Taiwan

Cultuur en religie kenmerken het wondermooie Taiwan. Het eilandje kent tal van religieuze bouwwerken en tempels, met Taipei één van de modernste steden in Azië.

Bangkok

Bangkok, Thailand

De 'stad der Engelen' zit boordevol trekpleisters. Laveer met een traditionele tuk-tuk door de hectische straten of vaar met een longtail ferry op de Chao Phraya rivier. 

Bali reis

Bali, Indonesië

Een paradijs voor liefhebbers van het leven. Groene rijstvelden, prachtige serene tempels en hagelwitte stranden. De rijstterrassen zijn de mooiste van Zuidoost-Azië.

Image by Giuliano Gabella

Cambodia

Eén van de kleinste landen in Azië, met een opmerkelijke cultuur en geschiedenis. Hoogtepunt is ongetwijfeld het tempelcomplex Angkor Wat, dat op de UNESCO lijst van wereldwonderen staat.

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page