top of page
Explora Journeys I.JPG
Arrow Cruise Travel logo alleen .png
Explora Journeys

all-inclusive  –  design als een Europees boutique hotel  –  geweldige keuken  –  holistische benadering  -  onbeperkte Wi-Fi  –  all-weather zwembad

DISCOVER THE OCEAN STATE OF MIND


Een nieuw merk dat de categorie luxe cruises opnieuw definieert.


Vanaf de zomer van 2023 wordt Explora Journeys gelanceerd, een voortreffelijke, moderne en luxe cruise-ervaring.
Explora Journeys is ingesteld om cruises te transformeren door een synergie van de chicste schepen en de meest fantastische routes waardoor men nog intenser kan ontdekken en genieten.  Explora Journeys noemt het ‘The Ocean State of Mind’.
Geïnspireerd door het blauwe water van onze zeeën en oceanen.  Inspelend op het verlangen naar mindful en holistisch reizen. 


Dit is wat Explora Journeys u zal bieden.

Explora Journeys creëert een verzameling cruises die de perfecte mix bieden van beroemde bestemmingen en minder bereisde plaatsen. Beiden gezien vanuit een origineel gezichtspunt dat u zeker zal inspireren.

De schepen
In samenwerking met 's werelds meest vooraanstaande ontwerpers van superjachten en luxe gastvrijheid - zullen de innovatieve schepen elegante Zwitserse precisie naadloos combineren met modern Europees vakmanschap en levendig design. Prachtig ontworpen met de gast in het achterhoofd, én ontspannen, huiselijk comfort in gedachten - zal Explora I - naar verwachting in juli 2023 haar maiden voyage beleven. De andere 4 geplande schepen volgen ja naar jaar.

De introduktie van Explora Journeys
Explora Journeys is het nieuwe luxe lifestyle-reismerk met de ambitie om de categorie luxe cruises opnieuw te definiëren.

Het concept: levendige, kosmopolitische, ontspannen Europese luxe op zee. 

Aan boord: ruimtes die gasten ontspannen luxe bieden en een echte thuis op zee creëren. Het herstellen van het essentiële evenwicht van het leven met een combinatie van ontdekkingen en waardering voor welzijn en natuur. Dit is de vraag van nieuwe veeleisende reizigers en dit is waar u van zult genieten op Explora Journeys.

De inspiratie achter de naam
De naam - Explora Journeys - is geïnspireerd door de passie voor verkenning en ontdekking, naast een inherent respect voor de zeeën en oceanen van de wereld. Daarom weerspiegelt het moderne, elegante merklogo op subtiele wijze de rondingen en beweging van de zee en de golven. 

Een integraal onderdeel van het logo en het merk is de Explora Journeys Mandala. Met diepe wortels in spiritualiteit, vertegenwoordigt het mandala-patroon een reis van persoonlijke ontdekking en vervulling. Illustraties van de lotusbloem symboliseren de zuiverheid van lichaam, spraak en geest, terwijl een knipoog naar de fleur-de-lis staat voor nederigheid en een duidelijke verbinding met het Europese erfgoed.

Explora Journews logo white background.JPG
bottom of page