top of page
GettyImages-178642133_high.jpg

ARROW BENEFITS: EXTRA VOORDEEL VOOR U

Met trots introduceren we onze exclusieve Arrow Benefits. Deze voordelen werden zorgvuldig voor u geselecteerd om uw cruise-avontuur nog specialer en unieker te maken. 

Opteert u voor een cruise met één van onze luxe rederijen, dan kunt u één van onze Arrow voordelen uitkiezen.

 

Laat ons weten welk voordeel het best bij uw reis past en wij zorgen ervoor dat uw cruise-ervaring uitzonderlijk wordt.

 

Geldig bij een cruise geboekt bij Seabourn, Explora Journeys, Regent Seven Seas Cruises, Scenic Yacht and River Cruises, Emerald Yacht Cruises, Crystal Cruises, SeaDream Yacht Club, Hapag-Lloyd Cruises en Aqua Expeditions.

De Arrow Benefits zijn uiteraard onderworpen aan voorwaarden. Deze kunt u hier nalezen.

Kies uw favoriete Arrow Benefit

Empty Lounge

01

Lounge

Airplane

02

Stoelselectie

Traveler Walking In Airport

03

Fastlane

Lounge toegang

Begin uw reis in alle comfort met toegang tot de lounge op de luchthaven van vertrek. Ontspan in stijl en laat de vakantie beginnen, zodra u op de luchthaven toekomt.

Stoelkeuze

Kies uw stoel en vlieg comfortabel. Met deze optie heeft u de vrijheid om de perfecte stoel uit te kiezen, zodat u uitgerust aankomt op uw bestemming.

Fastlane

Verspil geen kostbare tijd in de rij aan de security check. Maak gebruik van de fastlane en ervaar een snelle en efficiënte veiligheidscontrole. 

Woman with Suitcase and Bag

04

Bagage

Vintage Suitcase

05

Luggage tag

Parked Car

06

Vervoer

Extra bagage

We begrijpen dat extra kofferruimte geen overbodige luxe is voor een langere cruise en/of mooie souvenirs. Met deze optie geniet u van één extra koffer (heen en/of terug) met een gewicht tot 20kg (per suite).

Luggage tags

Met luggage tags kunt u uw bagage volgen en weet u steeds waar uw bagage is. Een handig hulpmiddel voor elke reiziger, dat voor meer gemoedsrust zorgt. 

Luchthavenvervoer

Niemand meer optrommelen om naar de luchthaven te rijden: met het luchthavenvervoer begint en eindigt uw reis aan uw voordeur. 

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page