top of page
AdobeStock_243259090.png

ONTDEK DE NATUURLIJKE PRACHT VAN DE PACIFIC & HAWAII

Hawaii en de Stille Zuidzee, ook wel Stille Oceaan genoemd: van wuivende palmen tot helderblauwe lagunes, oude lavastromen, levendig zeeleven, weelderige jungles en ongelooflijke stranden. Uitgestrekte oceanen en een breed scala aan omgevingen, van het enorme Moai op de Paaseilanden tot verlaten atollen en kleurrijke lagunes. Polynesië, Micronesië, Melanesië en Oceanië met Vanuatu, Salomoneilanden, Tuvalu, Kiribati en Tonga: allemaal spreken ze tot de verbeelding. 

Ontdek de ongerepte natuurlijke schoonheid en de ongelooflijke diversiteit aan culturen en voorouderlijke tradities. 

Paaseiland

Paaseiland

Het meest afgelegen eiland is samengesteld uit drie grote vulkanen en tientallen vulkaankegels. Het eiland staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, mede dankzij de 800 paaseilandbeelden.

Fiji cruise

Fiji

Tropische eilanden met meer dan mooie stranden: bossen, valleien, ongerept oerwoud, kleurrijke koraalriffen en watervallen. Tussen de Fiji eilanden bevindt zich het bekende Rainbow Reef.

Oahu

Oahu

Het hoofdeiland met de hoofdstad Honolulu vooral bekend van Pearl Harbor en Waikiki Beach. Het noordoosten wordt overheerst door jungle en bergen. De hele kustlijn bestaat uit prachtige zandstranden.

cruise Pacific

Frans-Polynesië

Volgens velen het aards paradijs! De meer dan honderd eilanden zijn van vulkanische oorsprong met witte zandstranden en azuurblauwe lagunes, omringd door koraalriffen en kleine koraaleilanden.

Hawaii

Hawaii

Een archipel van 19 eilanden, waar regenwoud en lavavelden elkaar afwisselen. Het jongste eiland - 'The Big Island' groeit nog steeds door de frequente lava erupties van de Kilauea-vulkaan.

cruise Hawaii

Kauai

Hier zette Captain Cook voor het eerst voet aan wal op Hawaii. Een waar natuurparadijs met prachtige Waimea Canyon, de Grand Canyon van de Pacific.

cookeilanden

Cookeilanden

Een archipel van 15 eilanden, het ultieme paradijs stranden, turquoise lagunes en een overweldigende natuur. Het grootste eiland is volledig omringd door lagunes en koraalriffen.

Maui

Maui

Twee aan elkaar groeiende vulkanen met een grote vallei ertussen. De slapende vulkaan Haleakala overschouwt het volledige eiland. Majestueuze bultrugwalvissen overwinteren er. 

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page