top of page
cruisen Midden-Oosten

ONTDEK DUIZEND EN EEN NACHT: CRUISEN IN HET MIDDEN-OOSTEN

Het Midden-Oosten: een betoverende en mysterieuze bestemming. Van Dubai tot Israël en Egypte: de magie van het Midden-Oosten is alomtegenwoordig. Grote, iconische moskeeën, prachtige woestijnen en oude souks. Het Midden-Oosten is een totaal andere wereld met haar eigen geuren, gewoontes en pracht en praal. 

Ontdek duizend en één nacht Arabië. 

Dubai cruise

Dubai, VAE

Door de eeuwen heen is het bescheiden parelvissersdorp aan de Perzische Golf getransformeerd tot het moderne Dubai, met zijn torenhoge wolkenkrabbers en cultureel erfgoed. Alles in Dubai is het grootste, hoogste en eerste in z'n soort.

Bethlehem

Bethlehem, Israël

De bekendste Palestijnse stad op de Westelijke Jordaanoever met een eeuwenoude Bijbelse geschiedenis is een belangrijke pelgrimsplaats voor joden, christenen en moslims.

Egypte reis

Egypte

Egypte heeft een zeer lange geschiedenis met hiërogliefen, ruïnes en koningsgraven. Verder is het land bekend om zijn woestijnvlaktes, specerijen, stranden en de langste rivier ter wereld: de Nijl.

Petra Jordanië

Petra, Jordanië

De oude stad Petra is één van de grote wonderen van de wereld. Petra staat sinds lange tijd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is één van 's werelds beroemdste archeologische vindplaatsen.

Tel Aviv

Tel Aviv, Israël

Een hippe, levendige stad met hippe wijken zoals het oude centrum, Old-Jaffa, de oude haven van Tel Aviv. Gelegen aan het water zorgt dit voor prachtige uitzichten. 

Suez kanaal boot

Suez kanaal

Ervaar de adembenemende illusie van varen door oceanen van woestijnzand. Het 190 km lange Suezkanaal is het technische wonder dat de Middellandse Zee en de Rode Zee met elkaar verbindt.

Jeruzalem

Jeruzalem, Israël

Ongeacht uw geloof, filosofie of begrip van de oude geschiedenis, u kunt niet anders dan ontroerd en onder de indruk zijn van Jeruzalem, met één van de meest gerespecteerde heiligdommen ter wereld. 

Muscat cruise

Muscat, Oman

Oman is een zeer modern land en heeft ook echt zijn cultuur weten te behouden. Naast de cultuur zijn er prachtige berglandschappen, paradijselijke wadi's en uitgestrekte woestijnen. 

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page