top of page
Cruise op de Middellandse Zee

LA DOLCE VITA PER CRUISE: ONTDEK DE MIDDELLANDSE ZEE

De Middellandse Zee blijft bijzonder. Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland: het is het dolce vita. Het is de levensvreugde. De liefde voor de Middellandse Zee zit in elk detail, van de geplaveide steegjes, de elegante esplanades, de wandelpaden langs kliffen, de promenades aan het water en de wegen gemaakt van marmer. De rijke geschiedenis, de gastvrije lokale bevolking en de heerlijke keuken liggen slechts op een steenworp afstand. 

Ontdek de ongelooflijke veelzijdigheid van de Middellandse Zee en ervaar iets geweldigs bij elke stop. 

Italie cruise

Italië

Ervaar de geneugten van 'la dolce vita', want deze spectaculaire bestemming heeft een overvloed aan prachtige monumenten tot oude ruïnes en onvergetelijke bezienswaardigheden. Rome, Firenze, Pisa, Venetië en zoveel meer. 

Turkije

Turkije

Ontdek de unieke contrasten van Turkije, een fascinerend land waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. Met Instanbul, de kosmopolitische stad die Europa en Azië verbindt.

Portugal

Portugal

Trots en romantisch, Portugal is een beetje alsof u een sprookje binnenstapt: middeleeuwse kastelen, rotsachtige heuvels en groene weiden zijn de norm.

Frankrijk

Frankrijk

De Franse Rivièra is één van de meest glamoureuse plekken op aarde, waar de kristalheldere schittering van het azuurblauwe water wordt geëvenaard door de glitter van het nachtleven.

Ephese

Ephesus, Efese

De ruïnes van Efese, het commerciële centrum van de Oudheid en de thuisbasis van één van de zeven wereldwonderen. Een archeologische stad met tempels en theaters van 2.000 jaar oud. 

Porto cruise

Porto

Kleurige huizen, smalle straatjes, restaurants en traditionele Port-boten geven het oude centrum van Porto een schilderachtige aanblik. 

Griekenland

Griekenland

Oude bezienswaardigheden, romantiek en cultuur: Griekenland heeft het allemaal. Van de witgekalkte dorpen van Mykonos en Santorini tot Kreta en het groene eiland Corfu of de ruïnes in de hoofdstad Athene.

Spanje

Spanje

De Spaanse cultuur: een viering van de fijnere dingen in het leven, een uitdrukking van geest, erfgoed en plezier. Van Barcelona tot  Granada, Valencia of Malaga: een feest voor de zintuigen. 

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page