top of page
Cruise Japan

ONTDEK DE OORSPRONG VAN DE ZON, JAPAN

Japan, ofwel Nippon, betekent letterlijk 'de oorsprong van de zon'. Magie, schoonheid en verwondering doordringen de oude culturen en hightech metropolen. Ontdek de rijke geschiedenis, serene natuur en moderne drukte van Japan. Een land met veel afwisseling. Geisha's, Shinto-heiligdommen, tempels en tuinen. De natuurlijke schoonheid van deze regio beneemt u letterlijk de adem. 

Boek uw cruise en ontdek het land van Samurais en Shoguns. 

Tokio reis

Tokio

Ontdek Tokio, de hoofdstad van Japan, met zijn keizerlijk paleis, de historische wijk Asakura, de winkel- en amusementsmekka's van Ginza en Roppongi. Tokio is traditioneel en vooruitstrevend in één.

Kyushu

Kyushu

Kuyushu is de dichtstbijzijnde van de Japanse eilanden naar het Aziatische continent, met belangrijke locaties zoals Fukuoka, Nagasaki en Sasebo. 

Kyoto

Kyoto

Kyoto, de oude hoofdstad, heeft meer dan tweeduizend heilige plaatsen. Historische gebouwen wisselen af met rustieke tuinen, gezellige markten en beroemde tempels zoals Kinkaku-ji of Kiyomizu-dera.

Nara

Nara

De keizerlijke stad Nara heeft vele tempels die op de werelderfgoedlijst van UNESO staan. De beroemdste is de Todaji tempel met een bronzen Boeddhabeeld van 15 meter hoog.

Okinawa

Okinawa

Amani Oshima, tussen Okinawa en Kyushu, wordt door UNESCO als werelderfgoed beschouwd, vanwege zijn unieke ecosystemen en endemische soorten.

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page