top of page
Caraïben Cruise

CRUISEN IN DE CARAÏBEN: HET PARADIJS TEN VOETEN UIT

Zonovergoten eilanden, bezaaid met palmbomen en blinkende hagelwitte stranden. Dat is de Caraïben ten voeten uit. Elk eiland heeft een eigen karakter. Treed in de voetsporen van onverschrokken ontdekkingsreizigers zoals Columbus en ontdek wat er achter de ansichtkaart-waardige uitzichten op met palmen omzoomde stranden ligt. Ontdek de cultuur, geschiedenis en schoonheid van deze keten van eilanden waar Oost en West elkaar ontmoeten.

Barbados

Barbados

Een Caraïbisch paradijs met kilometers strand, duizelingwekkende koraalriffen, erfgoedarchitectuur en Engelse charme.

Jamaica cruise

Jamaica

De geboorteplaats van reggaemuziek, waardoor het eiland een heerlijk rustige vibe uitstraalt. 

Sint-maarten cruise.png

Sint-Maarten

Het Noordelijke deel Frans, het Zuidelijke deel Nederlands. De prachtige natuur is adembenemend. Vanop de top van de Pic du Paradis heb je een prachtig zicht op het regenbouw en omliggende eilanden.

Aruba cruise

Aruba

Het kleinste van de ABC-eilanden. Bekend om zijn kilometers lange witte zandstranden met divi divi bomen, aangename tropische naturen en helderblauwe zee.

Martinique

Martinique

Met zijn smalle straatjes en prachtige balkons doet Fort-de-France denken aan Nice of New Orleans. Een gevarieerd landschap, van rustige stranden tot weelderig regenwoud.

Trinidad and Tobago

Trinidad & Tobago

2 bijzondere eilanden. Tobago is relaxed, ongerept en onontwikkeld met mooie stranden, kalm water en beschermde riffen. Trinidad dan weer dichtbevolkt, snel en met regionale cultuur. 

cruise Caraïben

Saint-Barthélemy

Dit mondaine eiland wordt weleens de Côte d'Azur genoemd, maar dan met een meer exotische sfeer. Bergachtig, supergroen en vol fantastische baaien.

Bonaire cruise

Bonaire

In de vorm van een boomerang tekent dit eiland zich prachtig af tegen het azuurblauwe oceaanwater. De wateren rondom zijn beschermd natuurgebied.

Puerto Rico

Puerto Rico

Een mix van Caribische, Afrikaanse en Spaanse culturen. Parelwitte stranden en dicht beboste bergen. Ontdek de fascinerende cultuur en geschiedenis in de oude binnenstad.

cruise Caraïben

Saint-Kitts & Nevis

Beide eilanden vulkanisch, met grote pieken in het midden, begroeid met regenwoud. Ontdek er rustige stranden en overblijfselen van de Britse plantagecultuur. 

Dominica cruise

Dominica

Dit groene natuureiland is een walhalla voor natuurliefhebbers. Torenhoge bergen, mysterieuze vulkanen, ongerepte meren en talloze rivieren. Weinig plaatsen op aarde komen zo dichtbij de Hof van Eden. 

Aruba cruise

Curaçao

Er hangt een Europese vibe op dit eiland, met de handelskade vergelijkbaar met de Amsterdamse grachten. De hoofdstad Willemstad is levendig en kleurrijk.

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page