top of page
Canada cruise

CANADA: DE PRACHTIGE KLEUREN VAN DE INDIAN SUMMER

Welkom in twee heel verschillende landen, maar toch één onbeschrijfelijke regio. De zomer, vol festival en plezier, ruimt haast ongemerkt plaats voor de herfst. Het gebladerde van New England komt dan tot leven als knallend vuurwerk. Briljante kleuren flitsen door bossen, tillen het adembenemende landschap naar nieuwe hoogtes en verlichten prachtige berghellingen met een scala aan herfsttinten. 

Ontdek de schoonheid van New England dat op elk moment van het jaar spectaculair mooi is. 

Nova Scotia

Nova Scotia

Nova Scotia is in historisch opzicht een smeltkroes van culturen. Bewonder de Schots aandoende havensteden, ontdek de koloniale geschiedenis en geniet van het wereldberoemde kustlandschap.

Maine cruise

Bar Harbor, Maine

Gelegen op Mount Desert Island met ruige granieten klippen en schitterende zandstranden. Hier kunt u wandelen, kajakken of gewoon genieten van het spectaculaire uitzicht. 

Quebec

Quebec, Canada

Het historisch en charmante Old Quebec staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De bewaarde stadsmuren, de vele bastions, poorten en defensieve werken omringen nog steeds de stad.

Boston

Boston, Massachusetts

Boston is het hart van de Amerikaanse revolutie en één van de oudste steden van de Verenigde Staten. Hypermoderne wolkenkrabbers, gezellige parken en veel kunst kenmerken deze stad.

Charlottetown

Charlottetown

De stad speelde een belangrijke rol bij de éénwording van Canada. Het pittoreske stadscentrum met rustige straten met hoge bomen en historische Victoriaanse gebouwen is zeker de moeite.

Montreal

Montreal, Canada

Montréal vormt het culturele hart van Canada. Als één van Noord-Amerika's oudste steden heeft Montréal een boeiende geschiedenis en een prachtige architectuur. 

Portland Maine

Portland, Maine

Een stad met een grote artiestenwijk met vele musea en kunstgalerijen en een prachtige 'Old Port'. Deze historische wijk is een hotspot van boetiek, galerieën en restaurants.

New Brunswich

Saint John, New Brunswick

Saint John is een historisch rijke en cultureel diverse stad. Het staat bekend om het erfgoed van de loyalisten en de Reversing Falls in de St. John-rivier. 

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page