top of page
AdobeStock_98397957.jpg

ONTDEK DE PURE SCHOONHEID VAN AUSTRALIË

Australië is een ervaring als geen ander. De fascinerende natuur, de pure schoonheid en de outback, de levendige en wilde wetlands en de zeeën die wemelen van het leven. De nabijgelegen eilanden van Nieuw-Zeeland bieden fantastische landschappen met enkele van de meest unieke dieren in het wild. De bijzondere kleuren van deze regio blijven u zeker bij, van het levendige rode, groene, paarse en gele koraal van het prachtige Great Barrier Reef van Australië tot de smaragdgroene meren en roodbruine oevers van de geothermische wonderlanden van Nieuw-Zeeland. 

Gelijke delen avontuur, adembenemend landschap en eeuwenoude cultuur: Australië en Nieuw-Zeeland zijn één grote bucketlist.

Sydney cruise

Sydney

Sydney is een cosmopolitische, multiculturele stad omringd door gouden zandstranden, werelderfgoed gebieden, weelderige nationale parken en wijnregio's.

cruise Australië

The Great Barrier Reef

Eén van de meest ongelooflijke natuurwonderen ter wereld. Het rif, dat zich uitstrekt over een indrukwekkende 2.250km, is een lust voor het oog.

reis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

Het land van de witte wolk, Nieuw-Zeeland, staat bekend om de Maori-cultuur, weelderige valleien en zachte heuvels vol beroemde landschappen en gletsjertoppen.

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page