top of page
Luxe Cruise Indische Oceaan

CRUISEN LANGS EPISCH AFRIKA & INDISCHE OCAAN

Afrika en de Indische Oceaan bruisen van de diversiteit die zo rijk is als de kustlijnen zelf. Met een magnetisme dat eeuwenlang geduurd heeft, is dit een regio waar culturen vriendschappelijk met elkaar botsen, van het amberkleurige zand van Namibië tot de rotspartijen van de Seychellen. De geur van kruiden hangt voelbaar in de lucht, de iriserende fauna en flora wachten om ontdekt te worden.

Glamoureus, exotisch en volkomen oogverblindend: Afrika en de Indische Oceaan zijn zowel episch als onvergetelijk. 

Madagaskar

Madagaskar

Hobbelige paden en stof, verlaten stranden en weelderige vegetatie. Lemuren en zeldzame vogels, vissersdorpjes en grillige geologische formaties: Madagaskar heeft het allemaal.

Kenia cruise

Mombasa, Kenia

Fort Jesus is één van de bekendste bezienswaardigheden van Mombasa. Laat je verrassen door de soms verrassende architectuur, die stamt uit de tijd van de Europese kolonisatie.

cruise Malediven

Malediven

Een droomlocatie voor menig romanticus en zeker voor enthousiaste snorkelaars en duikers, want hier ontdekt u de beste duikplekken ter wereld. Een adembenemend landschap, zo mooi dat u uzelf soms moet knijpen. 

Zanzibar cruise

Zanzibar

De met palmbomen omzoomde archipel van Zanzibar is een sensueel paradijs van aroma's van geteelde kruiden, vergezichten van idyllische stranden en geluiden van de handel. 

Mumbai India

Mumbai, India

Mumbai staat bekend om haar opvallende contrasten. Ervaar het oude, gecombineerd met het nieuwe. Deze levendige stad is een caleidoscopische mix van intrigerende mensen en plekken.

AdobeStock_88802283.png

Seychellen

Een archipel van 115 granieten eilanden, koraaleilanden en atollen. Omringd door prachtige stranden is het eiland beroemd om al zijn wandelpaden in de natuur en marine parken om te snorkelen.

reis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Cruise naar het wilde hart van Afrika. Ervaar de enorme schoonheid van het land gevormd door twee oceanen. Opwindende, cosmopolitische steden wisselen elkaar af met prachtige natuur.

CB028312.png

Kochi, Kerala

Kochi is de belangrijkste toeristenbestemming van Kerala. Specerijenmarkten, synagoge, Portugees paleis, Chinese visnetten en Nederlandse huizen: alles ligt op loopafstand van elkaar.

luxecruise Indische Oceaan

Indische Oceaan

Er is werkelijk niets ter wereld dat kan tippen aan de magie van de Indische Oceaan. Het is de droom van echte ontdekkingsreizigers en een ontmoeting met de diversiteit van Moeder Aarde. 

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page