top of page
Luxecruise Adriatische Kust

ONTDEK DE PARELTJES VAN DE ADRIATISCHE KUST

De Adriatische en Dalmatische kust bieden een geweldige combinatie van kwaliteit en diversiteit. Begin rechtsboven in Italië en reis met de klok mee helemaal naar beneden naar Montenegro en Albanië. Hier ontdekt u het heerlijke recept van warme zonneschijn, Ionische geschiedenis en het rustgevende geruis van de zee. Ontdek een regio die een schat aan stijl en mysterie is, UNESCO-werelderfgoed locaties, nationale parken en relaxed zomers leven. 

Kotor

Kotor

Kotor is één van de best bewaarde middeleeuwse steden in de Adriatische zee. Tegen de achtergrond van de majestueuze bergen is het landschap subliem. 

Dubrovnik

Dubrovnik

Deze Kroatische stad staat ook wel bekend als 'de Parel van de Adriatische kust'. Het complete oude centrum staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ontdek de romantische charme.

Zadar

Zadar

Zadar is een smeltkroes van soorten architectuur en de thuisbasis van verspreide Romeinse ruïnes en ongewone moderne kunstinstallaties. Geschiedenisliefhebbers kunnen er hun hart ophalen.

Koper

Koper

In het historisch stadscentrum van Koper kunt u veel gebouwen in Venetiaanse stijl bewonderen. Met het Pretoriaans paleis en het prachtige plein Titov Trg is Koper een aanrader.

Hvar

Hvar

Hvar staat bekend als "de zonnigste plek van Europa". Binnen de zeven eeuwen oude stadsmuren liggen de Stephan kathedraal, prachtige pleinen en paleizen en het oudste theater van Europa. 

Split cruise

Split

In Split vindt u een bruisende stadssfeer met honderden jaren geschiedenis. Het oude centrum is prachtig en is terecht uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed.

Pula

Pula

Het prachtige Pula is misschien een relatief onontdekt juweeltje. Een aanrader, met de beschermde haven en het best bewaarde amfitheater ter wereld. 

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

ONTVANGT U GRAAG EEN VOORSTEL OP MAAT?
Unknown.jpg

Odette Bals

_W8A1175-2_edited.jpg

Nancy Van Ranst

_W8A1127-2_edited.jpg

Gert van Loenen

Bedankt voor uw interesse! U hoort snel van ons.

bottom of page