top of page
Blog
Arrow Cruise Travel logo alleen .png

Onze cruise 2.0 met Seabourn...

Terugblik...

Dagboek van Odette en Danny

 

Vorige week zaterdag moesten we jammer genoeg afscheid nemen van onze ‘Home away from home’. We zijn aan ons Cruise 2.0 avontuur begonnen met veel vragen en onzekerheden: hoe zal het zijn aan boord? Zullen we maskers moeten dragen? Zullen er buffetten zijn? Zal de service dezelfde zijn? Enz.

 

Ja, er wordt meer aandacht gevraagd voor de hygiëne, dus staan er meer alcohol dispensers verspreid over gans het schip. 

 

Ja, we moesten maskers dragen op Silversea in de publieke ruimtes maar dat stoorde absoluut niet want we waren dit al gewoon van thuis. Maar eerlijk is eerlijk, het feit dat we die maskers niet meer moesten dragen op Seabourn was toch wel heel aangenaam.

 

Ja, er waren nog buffetten. Bij Silversea kon je langs de buffetten lopen en werd je bediend, bij Seabourn mocht je zoals vroeger alles gewoon zelf nemen.

 

Ja, de service was nog steeds op beide schepen... in één woord TOP. De crew was ó zo blij om eindelijk weer te kunnen en te mogen werken en om alle gasten op hun wenken te bedienen. De Champagne en andere godendranken vloeiden even rijkelijk als vroeger en de kleine zwarte bolletjes smolten nog steeds op je tong.

 

Kortom: was de cruisebeleving hetzelfde? Ons volmondig antwoord: JA! 

 

Dus lieve volgers allemaal, aarzel niet meer, volg je gevoel en vertrek met een gerust hart op cruise. We zouden bijna durven stellen dat je op zo’n cruiseschip veiliger bent dan aan land!

 

Danny en ikzelf willen jullie tenslotte bedanken voor alle lieve en mooie reacties die we hebben gekregen op onze blog! We hebben dit met veel plezier gedaan en hopen dat jullie er plezier aan hebben beleefd… Tot de volgende!

 

Veel liefs,

 

Odette en Danny

 

bottom of page