top of page
RF_AdobeStock_132143483.jpg

EXOTISCH EN BETOVEREND AZIE

Hoe beschrijven we het pure schouwspel van oude tempels die ingeklemd zijn tussen torenhoge wolkenkrabbers? Of weelderige groene eilanden op een steenworp van bezienswaardigheden, geluiden en geuren van bruisende steden? Het is het verbijsterende dualisme van Oost & West, traditioneel versus modern, weelde naast rustiek, dat Azië zo aantrekkelijk maakt voor miljoenen reizigers van over heel de wereld.

Maak u klaar om reizen helemaal opnieuw te bekijken en uzelf onder te dompelen in een geheel nieuw perspectief op Azië. 

Hong Kong Skyline

Hong Kong, China

Eén van 's werelds meest exotische en indrukwekkendste havens ter wereld. Een heerlijke bestemming om een paar dagen rond te dwalen, te winkelen en cultuur op te snuiven.

Singapore

Singapore

Een dynamische stad rijk aan contrast en kleur, met een harmonieuze mix van cultuur, keuken, kunst en architectuur. Een mengelmoes van Chinese, Indiase en Maleisische invloeden.

Exotic Holiday

Phuket, Thailand

Gezegend met prachtige witte zandstranden, saffierblauwe zeeën, exotisch zeeleven en weelderig beboste heuvels, is het één van de populairste strandbestemmingen van Zuidoost-Azië. 

Floating village in Ha Long Bay, Vietnam

Halong Bay, Vietnam

Het mooiste plekje van Vietnam, met bijna 2.000 eilandjes, kenmerkt zich door piekerige karstbergen die uit het blauwgroene water steken. Wees getuige van de rust en het adembenemende landschap.

A view of Baiyoke Tower 1 and 2

Bangkok, Thailand

De 'stad der Engelen' zit boordevol trekpleisters. Laveer met een traditionele tuk-tuk door de hectische straten of vaar met een longtail ferry op de Chao Phraya rivier. 

Bali view

Bali, Indonesië

Een paradijs voor liefhebbers van het leven. Groene rijstvelden, prachtige serene tempels en hagelwitte stranden. De rijstterrassen zijn de mooiste van Zuidoost-Azië.

MEER WETEN OVER DEZE BESTEMMING?
Unknown.jpg

Dankjewel voor je interesse! Je hoort snel van ons.

24/7 bereikbaar

Tot in de puntjes geregeld

Net dat ietsje meer

De beste luxe deals

bottom of page